Η AOPB είναι αυτόνομη στην κατασκευή καλουπιών:
- κλασικά καλούπια,
- καλούπια 3 πλακών,
- καλούπια με αποσπώμενη βάση,
- καλούπια με ζεστές ροές,
- καλούπια υπερτύπωσης για εισαγωγές,
- καλούπια εκδόσεων.
Γιατί, πώς;
Δυναμώστε την επιχείρησή σας σε διασταυρούμενα ζητήματα θετικής υγείας, ομαδικής συνοχής και απόδοσης.
Δώστε στις ομάδες σας τα μέσα να μειώσουν το άγχος υπέρ της ποιότητας ζωής και της ευημερίας στην εργασία.
Ενθαρρύνετε κατάλληλες συμπεριφορές σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο και τη διαχείριση του άγχους, επιτρέποντας σε καθέναν να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του.
Προτείνουμε διασκεδαστικές λύσεις, αποδραματοποιώντας 3 κύρια θέματα της υγείας: σε μια θετική, εκπαιδευτική προσέγγιση, συνεργατική σε μικρές ομάδες που περιλαμβάνει τη συλλογική νοημοσύνη.
Η Σερτονίνη Plus, Γραφείο Εμπειρογνωμοσύνης, σας συνοδεύει εντός της επιχείρησης για μια διασταυρούμενη σκέψη και την υλοποίηση εργαστηρίων, συζητήσεων, διαλέξεων, διαδραστικών, σχετικά με τα προβλήματα του άγχους, της διατροφής και του ύπνου. Είμαι στη διάθεσή σας για το έργο σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας καλέσετε στο 07.83.05.35.58 ή μέσω email.
L-Isoleucin/L-Isoleucine: Κλειδί αμινοξύ για την ανάπτυξη μυών, ενέργεια και αποκατάσταση. Δημοφιλές στη διατροφή αθλητών και προϊόντα fitness.
L-Isoleucin/L-Isoleucine, ένα διακλαδισμένο αμινοξύ (BCAA), παίζει καθοριστικό ρόλο στον μεταβολισμό και την ανάπτυξη των μυών. Προάγει την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας και υποστηρίζει την αποκατάσταση των μυών. L-Isoleucin/L-Isoleucine καταναλώνεται συχνά από αθλητές και λάτρεις του fitness για να αυξήσει την αντοχή και να αποτρέψει την απώλεια μυών. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στην προώθηση σταθερής παραγωγής νιτρικού οξειδίου. Αυτό το αμινοξύ είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων σκόνης και καψουλών, και χρησιμοποιείται από άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση ή την υγεία των μυών τους. L-Isoleucin/L-Isoleucine προσφέρει μια ευρεία γκάμα πιθανών οφελών για τη φυσική κατάσταση και την ευημερία.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει βιομηχανικές μηχανές κατά παραγγελία, εστιάζοντας στην αειφορία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να αναπτύξουμε εξατομικευμένες λύσεις και βελτιώσεις για την παραγωγή τους, προτιμώντας τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
Από χρόνια, είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία και την εφεύρεση εννοιών και μηχανών για τη βιομηχανία, ιδιαίτερα στη βιομηχανία συσκευασίας.
Το οικολογικό πλαίσιο μας έχει κινητοποιήσει να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τις βιομηχανίες να καταστήσουν τις διαδικασίες τους πιο φιλικές προς το περιβάλλον.
Εδρεύουμε στη Lumbres (62), τα γραφεία και τα εργαστήριά μας μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τις μηχανές σας κατά παραγγελία χάρη στις ποικιλόμορφες δεξιότητές μας.
Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
Μετρήσεις Κύκλου Μπαταρίας
Μια τυπική μπαταρία κινητού τηλεφώνου περνά περίπου 500 κύκλους πριν διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της αρχικής της χωρητικότητας. Κατασκευασμένες από νέα υλικά, οι μπαταρίες μας έχουν μηδενικούς κύκλους, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο αριθμό κύκλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Μηδενικοί Κύκλοι, ώστε να έχετε τον μέγιστο αριθμό κύκλων που απομένουν.
Λιθίου-Ιόντων Πολυμερές
τεχνολογικά υλικά
Αυστηρός έλεγχος ποιότητας
Λιγότερο από 1% ποσοστό αποτυχίας
12 Μήνες Εγγύηση
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Sobrasada"; δεδομένης της απουσίας περιοριστικών προσθέτων, είναι επιδεκτικό κατανάλωσης φρέσκο, αερισμένο και/ή ωριμασμένο μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης.
Μορφή: κουτί 270g, σακούλα 3,6Kg
Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.